Gaziantep’in Doğal Atom İçeceğine Yıl Boyu Yoğun İlgi

Gaziantep’te Doğal Atom İçeceği Her Mevsim Yoğun Talep Görüyor

Gaziantep’in yöresel lezzetlerinden biri olan doğal sıkım meyveler ile süt, pekmez ve fıstık karışımından oluşan “atom” içeceği, hem yazın serinletici bir alternatif olarak tercih ediliyor hem de kışın bağışıklık güçlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor.

Gaziantep’e özgü bu enerji verici içecek, taze sıkım meyvelerle hazırlanıp, mevsimine göre çeşitli karışımlar ile zenginleştiriliyor. Doğallığı ve besleyici yönüyle ön plana çıkan atom içeceği, sadece Gazianteplilerin değil, aynı zamanda şehri ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekiyor.

İşletme sahibi Çetin Bayır, “Atom içeceği, her mevsim insanların ilgisini çekiyor. İnsanları dinç tutması ve keyif vermesiyle bilinen bu içecek, tok tutma özelliğine sahip olmasıyla da tercih ediliyor. İçerisinde bulunan vitaminler ve faydalı içerikler sayesinde sağlıklı bir seçenek sunuyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Atom içeceğini düzenli olarak tüketen İbrahim Halil Efe ise, “Her mevsim bu içeceği seve seve içiyorum. Tok tutmasının yanı sıra vücuduma gereken vitaminleri de alıyorum. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FATMA ALTINBAŞ – Genel

Related Posts

Çocuklarla cinsellik hangi yaşta, nasıl konuşulmalı?

Yaygın kanının aksine çocuklarla cinselliği konuşmak için ergenliği beklemeye gerek yok. Peki çocuklarla cinsellik hakkında nasıl konuşmak gerekiyor?

Uzmandan ‘soğuk kahve’ uyarısı: Vücuttan su atımını hızlandırdığını

Dermatoloji Uzm. Dr. Makbule Dündar ve Diyetisyen Asya Naz Al soğuk kahve tüketimi konusunda uyarılarda bulundu.

Bir lokması alerjiyi tavan yaptırıyor! Yediklerimiz polenleri hareketlendiriyor

Birçok alerji hastası için mevsim değişikliği sadece hava durumunda yaşanan bir farklılık değildir. Hapşırma, öksürme, tıkanıklık ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi rahatsız edici semptomu da beraberinde getirdiğinden zorlayıcı bir dönemdir. Havadaki polenler başta olmak üzere bir dizi değişiklik alerjik reaksiyonları kötüleştirebilir. Mevsimsel alerjiler için bir tedavi olmasa da, alacağınız bazı önlemler iltihabı yönetmenize ve semptomları azaltmanıza yardımcı olabilir. Hangi yiyeceklerden kaçınmanız gerektiğini bilmeniz daha az alerjik atak geçirmenize yardımcı olabilir. İşte kaçınmanız gereken yiyecekler!

Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor

Çevresel alerjilerden muzdarip olanlar için ilkbahar ve sonbahar gibi ara mevsimler güzel olduğu kadar zordur. Polen gibi alerjenler bu dönemleri çekilmez hale getirebilir. Alerji hastaları, hapşırma, burun akıntısı ve göz kaşıntısı gibi belirtilerden kaçınmak için genellikle evlerine sığınır. Ancak evinizde bu bitkiler bulunuyorsa, alerjiye yakalanmanız an meselesi olabilir.

Kahve tutkunlarına kötü haber: Sağlık sorunlarına yol açabilir

Almanya’dan uzmanlar, yüksek dozda kafein tüketiminin kalp ritim bozuklukları, yüksek tansiyon ve diğer ciddi sağlık problemlerine neden olabileceğini belirtti.

Duyan inanamıyor! Vücudundaki 5 böbrekle yaşıyor

Hastalığı nedeniyle iki kez organ nakli yapılan ve bu organlar da bir süre sonra işlevsiz hale gelen 30 yaşındaki Rabia Çınarkaya’ya üçüncü kez böbrek nakledildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir